13 de novembre del 2011

La Sagrera està de Festa Major

La Festa Major de la Sagrera ha començat. El dijous passat dia 10 de novembre a les 20h del vespre es va celebrar l’Acte d’Inici Oficial de la Festa Major de la Sagrera. El pregó va ser a càrrec del director, actor i showman català Carles Flavià i es va celebrar al C. C. de la Sagrera “La Barraca”.

Des del dia 10 i fins el dia 20 de novembre es faran diversos actes i activitats per a tots els públics. Al llarg del cap de setmana les activitats se celebraran durant tot el dia i els dies entre setmana es farà gairebé tot a la tarda per tal que hi pugui assistir el major nombre de persones possible. Les coses a les que es pot participar o que es poden anar a veure van des de partits de futbol o trobades de gegants fins a homenatges a la gent gran veïna del barri o concerts diversos. També hi ha un programa amb diverses activitats infantils.


Per dilluns 14 de novembre hi ha programat:

De 10h a 19h
Exposició ‘SENTIM SAGRERA’, realitzada a partir dels records sobre el barri que tenen els residents i familiars. Lloc: Centre de Dia La Sagrera

18h
Xerrada: ‘Al voltant de La Marató de TV3 2011: Regeneració i transplantament d’òrgans i teixits’ a càrrec de Palmira Santín. Lloc: C. C. de la Sagrera “La Barraca”.

19h
Conferència ‘Los mantras y su recitación como instrumento de desarrollo espiritual’ a càrrec del Lama Thubten Wangchen, director de la Casa del Tibet de Barcelona. Lloc: Biblioteca La Sagrera


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada