2 de novembre del 2011

Jornada del Camp de la Pau

L’IES Príncep de Viana, situat al barri de Sant Andreu, va celebrar el 25 d’octubre la ‘Jornada del Camp de la Pau’, una trobada de nois d’entre 12 i 14 anys que es reuneixen per fer diverses activitats durant el matí i parlar de com està el món i aportar possibles solucions.

Nens i nenes de diversos indrets del món com Rosario, Nàpols, Monterrey o Dakar, entre d’altres, van venir a l’IES Príncep de Viana per compartir les vivències amb els alumnes de l’Institut del barri de Sant Andreu. A les 10h es va fer la benvinguda a tots els participants i els alumnes rebien als visitants amb els diferents idiomes. Tot seguit es va fer la presentació de l’experiència de l’IES Príncep de Viana. L’acte de benvinguda va acabar amb dues actuacions musicals a càrrec dels alumnes de l’escola. 



Alumnes de primer i segon de batxillerat van cantar ‘País Petit’ de Lluis Llach.
Dues veus femenines, un violí, un saxo, un clarinet, un baix i un piano formaven una banda feta expressament per a la ocasió i que mai havia actuat conjuntament. L’actuació, tot un èxit, va estar precedida per una altra actuació musical i una xocolatada per a tots els participants. L’actuació prèvia va ser només instrumental, amb grans xilòfons, un tambor i una base musical de fons. El públic va animar-se a cantar la coneguda cançó.

Un cop feta la rebuda i les actuacions musicals, tots els alumnes de segon d’ESO, acompanyats dels nois i noies vinguts d’arreu, van participar en una sèrie d’activitats col·laboratives tutoritzades per alumnes de l’Escola Superior de Disseny i d’Art Llotja. Entre les diverses activitats, es va fer un moral, uns petits obsequis per als visitants i es van pintar ‘Paraigües de la Pau’ a unes columnes de l’escola.

Per acabar la celebració de la ‘Jornada del Camp de la Pau’ es va fer un breu comiat a la sala d’actes de l’escola.


Deixo una de les acutacions al pati de l'escola. 
Alumnes interpretant 'País Petit' de Lluis Llach.


Veus: Gemma Sainz i Eva Fernandez
Violí: Sofia Martín
Saxo: Marta Guardiola
Clarinet: Pablo Martín 
Piano: Begoña Gutiérrez


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada