24 d’octubre del 2011

El Futsal SAS surt derrotat de Palau

El sénior B del Futsal SAS va perdre el seu segon partit de lliga contra el Palau de Plegamans B a domicili. El resultat final va ser de 5-3 i els de Sant Andreu-Sagrera van lluitar fins al final.

Segona derrota del Futsal SAS en el seu nou camí a Tercera Divisió de futbol sala. L'equip va sortir un pèl despistat en els minuts inicials i Palau de Plegamans B va aprofitar-ho per avançar-se en el marcador en una contra molt ben trenada. Tocava remar a contra corrent i els jugadors es van anar entonant poc a poc. Avançada la primera meitat, Dorado feia l'empat després d'aprofitar una errada del porter local a la sortida. Però poc li duraria l'alegria al SAS. Dos minuts després, i en una altre contraatac, Palau es tornava a avançar en el marcador. Amb el 2-1 s'arribava a la mitja part.

Va començar la segona part amb un SAS més concentrat i més agressiu. De seguida es va veure recompensat l'esforç quan una altra vegada Dorado, i també després d'una errada del porter rival en la sortida, feia l'empat a dos. Tres minuts més tard, després d'una excel·lent jugada en una trancisió ràpida, Javi feia el 2-3 i posava per davant als visitants. Els minuts seguien avançant i el SAS aguantava bé el resultat fins que una pilota morta dins l'àrea, l'aprofitava un jugador local per fer l'empat a tres. El partit va entrar en un moment d'anada i vinguda constant i ocasions per tots dos equips i a falta de tres minuts, Palau feia el 4-3 que deixava molt tocat al Futsal SAS. Van intentar igualar els visitants jugant amb porter-jugador, però no els va sortir bé i els locals van fer el definitiu 5-3 a porteria buida després d'aprofitar un error visitant.

Això tot just ha començat, l'equip és tot nou i els jugadors encara s'han d'adaptar bé al sistema de joc. Poc a poc les coses s'aniran fent millor i arribaran les victòries. Només s'hi ha de creure!