18 d’octubre del 2011

Els clàssics arriben a Sant Andreu


El dissabte 15 d’octubre es va celebrar la quarta trobada de cotxes clàssics al barri de Sant Andreu. Els cotxes van estar exposats durant tot el matí per tal que la gent pogués veure’ls i fer fotos.


La quarta edició de l’exposició dels cotxes clàssics va tenir lloc al C/ Gran de Sant Andreu, al tros que va des de C/ Malats fins a C/ Sant Adrià. Des de les 10 del matí es van col·locar al llarg del carrer un seguit de cotxes clàssics d’estils diversos. Es podia veure des d’un Porsche fins a un Sisens passant per un cotxe militar de l’època.

Els veïns del barri van passejar, intercanviar opinions i van fer petar la xerrada durant tot el matí. El carrer anava ben ple tota l’estona. La quarta trobada de clàssics va ser tot un èxit. L’acte va agradar a grans i petits per igual, uns per la nostàlgia i els altres per la sorpresa al veure com han canviat i evolucionat les coses.


Aprofitant l'acte dels cotxes clàssics, el Grup de Pintors de Sant Andreu va exposar els seus quadres a la Plaça del Comerç per tal que tots els veïns poguessin veure'ls i gaudir també d'aquest art.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada