3 de gener del 2012

La nit més màgica

Els Reis són a punt d’arribar i en aquests dies previs els patges reials tenen una activitat frenètica rebent tots els desitjos dels nens i nenes que esperen l’arribada dels més mags.

A la plaça del Comerç ja està col·locada la carpa reial i, en aquest cas, les patges reials estan atenent i escoltant els nens i nenes que esperen ansiosos la nit de reis, aquella nit en què dormiran intranquils i es llevaran més aviat que mai per obrir tots els regals. Els infants també poden visitar el Rei Gaspar durant la tarda i demanar-li tot el que vulguin.

Sant Andreu també es prepara per la Cavalcada de Reis. El dijous 5 de gener, la Comissió de Festes de Sant Andreu, la Comissió de Festes de La Sagrera i el Districte de Sant Andreu organitzen la Cavalcada de 2012. Els Reis Mags d’Orient arribaran a la Plaça de l’Estació (Sant Andreu Comtal) i aniran fins a la seu del Districte per saludar i fer els parlaments. Des de la plaça Orfila sortiran cap al passeig de Torras i Bages, pujaran pel C/ Joan Torras i agafaran el Carrer Gran de Sant Andreu que enllaça amb el Carrer de la Sagrera per arribar finalment a la plaça Masadas. Un cop allà, la Comissió de Festes de La Sagrera ha organitzat una sèrie d’activitats per rebre al Reis Mags com cal. Es calcula que cap a les 20h ja arribin Ses Majestats però abans, a partir de les 19h es podrà gaudir d’un espectacle previ i d’una xocolatada infantil. A partir de les 20h tots els nens i nenes podran veure els Reis que faran un parlament i salutacions. Per acabar se’ls farà un comiat màgic.

I és que ja queda molt i molt poc perquè arribi la nit més màgica de l'any!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada