31 de desembre del 2011

Celebra el Cap d'Any a Sant Andreu

Cap d’Any al Versalles
El Bar Versalles -situat al Carrer Gran de Sant Andreu 255- et convida a celebrar l’entrada a l’any 2012 amb ells. El Bar i l’agrupació 100x100 Versalles t’ofereixen gresca i xerinola fins a altes hores de la nit a la seva particular sala de festes. Si compres l’entrada anticipada (encara hi ets a temps) podràs gaudir per 30€ d’una bona festa on hi tindràs inclòs tres copes, una copa de cava i el cotilló, a més d’una excel·lent companyia. Si et decideixes a última hora, l’entrada et costarà 35€, però recorda que l’aforament és limitat.



Bar Trenta Nits
Al mateix Carrer Gran de Sant Andreu, però una mica més avall, al número 123 hi pots trobar una altra festa de Cap d’Any. El Bar Trenta Nits també organitza una festa per donar la benvinguda al nou any i ofereix, per 20€, dues consumicions, una copa de cava, el cotilló i també per cada consumició et donaran un paperet i entraràs en un sorteig on podràs aconseguir una tablet. Les portes s’obriran a les 00.45h i les entrades són anticipades.




Centre Cultural Els Catalanistes
Una última opció per celebrar el Cap d’Any a Sant Andreu la tens amb ‘Els Catas’. Situat al Carrer Ramón Batlle, 2, molt a prop del Carrer Gran de Sant Andreu. A partir de la 1h de la matinada podràs gaudir per 15€ del Ball de Cap d’Any. El preu inclou el ball, cotilló, cava, torrons i diversos sortejos. Per més informació, pots trucar al 607902717.









Feliç entrada d'any a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada