10 de desembre del 2011

L'any que ve, més i millor


La festa de Sant Andreu 2011 s’ha acabat. La fira ja no hi és i al barri ja no hi ha tanta activitat com en aquestes dues setmanes anteriors. Durant el pont hi ha hagut activitats durant el dia i també durant la nit.

A la plaça de Can Fabra es podien trobar tres escenaris diferents amb els grups corresponents que animaven la nit. Davant de la Bibilioteca de Can Fabra estava situada la carpa, on hi havia els concerts organitzats per la Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar i entre d’altres grups i actes, hi va haver un concert de Brams. 


Als jardinets, situats darrere la Biblioteca, se celebrava la vuitena edició de la Festa Major Reivindicativa. Els organitzadors van muntar una barra i un escenari per tal de satisfer el públic. Cada nit hi havia algun concert o algun DJ. La festa durava més o menys segons el dia. Divendres, dissabte i dilluns va durar més estona ja que el dia següent era festiu. Diumenge les actuacions musicals van ser de 18h a 00h i també es van fer algunes xerrades. L’actuació de ‘Maicena y Agua’ va donar per finalitzada la nit de diumenge.


L’altre espai on també es podia ballar i fer festa era a la carpa de les Festes Alternatives, situades molt a prop de la placeta de Can Fabra. Allà també hi havia concerts i sobretot DJ’s animant la gent.

Un any més, Els Diables de Sant Andreu també van celebrar la seva festa al seu local, que es va omplir de gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada