26 de desembre del 2011

Les fires de Sant Andreu


Durant l’any hi ha un seguit de fires al districte de Sant Andreu. En podem trobar de modelisme, artesanes o de pintura.

El primer diumenge de cada mes de 10h a 14h a la Plaça Masadas del barri de La Sagrera, l’Agrupament Ferroviari organitza una fira de modelisme on s’hi poden trobar models i maquetes de trens, avionetes, vaixells, etc. A part també hi ha publicacions relacionades amb el tema i diferents pistes i circuits per fer anar les maquetes.

L’artesania està molt present al districte. El primer dissabte de cada mes a la Plaça del Comerç del barri de Sant Andreu de Palomar, hi podem trobar tot de paradetes que ofereixen diversos productes artesanals. La Fira d’Artesania Rosa de Maig organitza un acte on hi podem trobar mel, formatges, ceràmica, diferents tipus de pintura, bijuteria, ceràmica, marroquineria, joguines de fusta i llaminadures. Aquesta fira també es pot trobar tots els primers divendres de mes a la Plaça Rodona.

I també tenim pintura. El primer dissabte de cada mes, el Grup de Pintors de Sant Andreu organitza al llarg del dia a la Rambla Onze de Setembre una exposició de pintures originals. Els veïns del barri poden passejar i observar les obres dels artistes i comprar les que li agradin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada